Ενδιαφέροντα

http://veganinathens.wordpress.com/  Η φίλη μου είναι vegan in Athens και μοιράζεται μαζί μας ταξιδογραφήματα και τις αγαπημένες της vegan συνταγές (έχει και ωμοφαγικά γλυκά!) και πρέπει να πω ότι όσες συνταγές της έχω δοκιμάσει τις έχω λατρέψει! Με τον ήρεμο και απολαυστικό τρόπο γραφής της, το blog της είναι μια όαση χαλάρωσης.

http://vegansintages.blogspot.gr/ Ένα blog ” για όσους πιστεύουν πως οι βίγκαν τρέφονται μόνο με μαρούλια”! Από τα παλιότερα ελληνικά blog για την βίγκαν κουζίνα, από μια Foxy Vegan που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων.

http://www.vivalasvegans.de/  – Μια πολύ καλή μας φίλη έχει ένα blog με vegan συνταγές στα γερμανικά, όπου εξιστορεί την ζωή της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.Viva Las Vegans!

teaching.gr – Μια ιστοσελίδα για την τέχνη της διδασκαλίας, φτιαγμένο από Φυσικούς για να φέρουν στην παρέα όλους όσους αγαπάνε τη Φυσική και τις καλές συζητήσεις! Ασκήσεις και θέματα Φυσικής για όλες τις βαθμίδες, βίντεο, συνεντεύξεις και νέα για τη Φυσική και την εκπαίδευση.

mkourti.com– Η Μαγδαληνή είναι φωτογράφος γάμου και όταν κοιτάς τις φωτογραφίες της μαγεύεσαι!

redsguitars.blogspot.com – Ο Jason είναι καλός φίλος του Jake. Κατασκευάζει κιθάρες, έχοντας σπουδάσει την τέχνη αυτή.

atriscoarts.com  Ο σύντροφος της αδερφής του Jake, που είναι και vegan, έφτιαξε το νέο μας logo! Δείτε τη δουλειά του.

vikkiv-vision.com – Εξαιρετικός graphic designer ο Wojtec και πολύ καλός μας φίλος!