Βίγκαν ξινή κρέμα

Βίγκαν ξινή κρέμα

Με το Αμερικανικό Super Bowl να πλησιάζει, αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα σνακ αντάξιο της περίστασης, δηλαδή κάτι χορταστικό, απολαυστικό και φυσικά υπερβολικό! Η συνταγή αυτή θα δημοσιευτεί σε λίγες μέρες, πρώτα πρέπει να φτιάξουμε ένα από τα συστατικά της, την βίγκαν ξινή κρέμα. Μια λευκή κρέμα που έχει αρχίσει να κερδίζει τις εντυπώσεις τα τελευταία χρόνια και στην ελληνική πραγματικότητα, ταιριάζει με ψητές πατάτες, ζεστές σούπες και νάτσος ή πατατάκια, όπου δηλαδή χρειαζόμαστε μια δροσερή ξινούτσικη κρέμα για να κλέψει την παράσταση. Στην φωτογραφία βλέπετε την λευκή βίγκαν ξινή κρέμα πάνω από το Super Bowl σνακ μας.

Υλικά:

  • 200 γραμμάρια vegan τυρί κρέμα, εμείς χρησιμοποιούμε το  Viofree creamy original (στο facebook link μπορείτε να βρείτε τις διευθύνσεις των καταστημάτων που πουλάνε τα vegan τυριά Viofree σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, στην κατηγορία φωτογραφίες)
  • 66 ml νερόViolife/Viofree Vegan Original Cream Cheese
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού διατροφική μαγιά (την βρίσκετε σε καταστήματα με βιολογικά προιόντα και στο Bamboo Vegan )
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού ψιλό αλάτι

Οδηγίες:

  1. Σε ένα μπολ προσθέστε όλα τα υλικά.
  2. Με ένα μίξερ χειρός ή με ένα πιρούνι, ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να γίνουν μια κρέμα με ομοιογενή σύσταση. Με το πιρούνι μπορεί να μην είναι απολύτως λεία, αλλά είναι αρκετά ικανοποιητικό το αποτέλεσμα.

Είναι όνειρο!

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2015

Drop us a line