Αξιολόγηση προιόντος: Organica Hazelnut Nougat & Dark Chocolate Candy Bar

Αξιολόγηση Προιόντων:Organica Hazelnut Nougat & Dark Chocolate Candy BarΕγκαινιάζω μια νέα κατηγορία, την αξιολόγηση προιόντων. Πρόκειται για προιόντα που χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε μαζί σας τις σκέψεις μας πάνω σε αυτά. Γιατί ειδικά όσον αφορά τα vegan και χωρίς γλουτένη σνακ, τρόφιμα και γλυκά, κάποιοι προσπαθούν αλλά λίγοι καταφέρνουν να πετύχουν κάτι καλό.Και ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που του λείπουν τα σνακ, ακόμα και αν ακολουθεί μια vegan, gluten free διατροφή. Πρώτα έχουμε την αξιολόγηση προιόντος: Organica Hazelnut Nougat & Dark Chocolate Candy Bar.

Αξιολόγηση προιόντος: Organica Hazelnut Nougat & Dark Chocolate Candy Bar

Που λέτε εγώ ανέκαθεν ήμουν γλυκατζού, και τα στάνταρ μου είναι αρκετά ανεβασμένα. Ως vegan και χωρίς γλουτένη βέβαια οι επιλογές είναι ελάχιστες, αλλά δυστυχώς έχω ακόμα ψηλά τα στάνταρ..έχω κακομάθει τον εαυτό μου. Θέλω vegan, χωρίς γλουτένη, βιολογικό και τέλειο σε γεύση. Ζητάω πολλά; 

Organica Hazelnut Nougat & Dark Chocolate Candy Bar είναι μπάρες με μαλακό εσωτερικό φουντουκιού, βουτηγμένες σε σκούρα σοκολάτα. Είναι σαν όαση μετά από μήνες που  τρώς μήλα για γλυκό, για κάτι τύπους που τους αρέσουν τα γλυκάκια δηλαδή. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η σοκολάτα, είναι μαλακή στο μάσημα, οι γεύσεις ταιριάζουν τέλεια με τη σοκολάτα και το φουντούκι να είναι ένας από τους ωραιότερους συνδυασμούς χωρίς η σοκολάτα να είναι πικρή, η νουγκατίνα φουντουκιού- σαν μαλακό μαντολάτο- σου παίρνει το μυαλό!Είναι εύκολο να τις πάρεις μαζί σου όπου πας, αν δηλαδή δεν τις φας όλες με τη μία. Με χαλάει λίγο ότι είναι κάπως μικρές, και ότι γράφει ότι μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος. Δυστυχώς αυτό με τα ίχνη γάλακτος το γράφουν πάρα πολλά vegan προιόντα, πάντως εγώ που έχω δυσανεξία στη λακτόζη να σημειώσω πως δεν με πειράξανε.

Τις συγκεκριμένες σοκολάτες θα τις αγοράσω ξανά και ξανά, έμεινα πολύ ικανοποιημένη και ευχαριστημένη και χαρούμενη. Είναι πολύ καλές για όσους νηστεύουν ή είναι vegan, ένα σνακ στα γρήγορα 🙂  Εμείς παραγγέλνουμε την Organica Hazelnut Nougat & Dark Chocolate Candy Bar από εδώ (πατήστε το σύνδεσμο).

Εσείς μήπως την έχετε δοκιμάσει; Θα χαρώ πολύ να ακούσω τα σχόλια και τη γνώμη σας!

One thought on “Αξιολόγηση προιόντος: Organica Hazelnut Nougat & Dark Chocolate Candy Bar

Drop us a line