Μπαγκέτα με vegan κοτοπουλάκια πανέ

Vegan Chicken Nugget Sub

Σχεδόν κάθε βράδυ το χειμώνα του δεύτερου έτους γυρνάγαμε αργά από το Πανεπιστήμιο…Είχαμε Ηλεκτρομαγνητισμό βλέπεις και κανένας δεν τόλμαγε να τον χάσει! Έτσι κουρασμένοι και πεινασμένοι που ήμασταν , μέσα στο κρύο και τα σκοτάδια είχαμε κάτι να μας παρηγορεί.. Θα τρώγαμε σάντουιτς ή κρέπα στο ξακουστό σαντουιτσάδικο Χάρμα! Και το μόνο που μπορούσαμε να σκεφτούμε στο δρόμο του γυρισμού ήταν τι θα βάζαμε στο σαντουιτσάκι.. Ένας από τους πιο μερακλίδικους συνδυασμούς που veganοποίησα ήταν μπαγκέτα με vegan κοτοπουλάκια πανέ, άπειρη μαγιονέζα έτσι να στάζει, ντομάτα, μαρούλι και ωμό κρεμμύδι. Το τρώς και δεν ξανατρώς όλη μερα.

Αρχικά θα χρειαστεί να φτιάξετε τα vegan κοτοπουλάκια πανέ, πατήστε εδώ για να δείτε τη συνταγή μας.

Και θα χρειαστεί να φτιάξετε και vegan μαγιονέζα χωρίς αυγά, πατήστε εδώ για την μαγιονέζα μας.

Άλλα υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι

  • φετούλες ντομάτα
  • μαρούλι
  • μπάρμπεκιου σως
  • vegan τυρί
  • ωμό κρεμμύδι σε φέτες
  • κάπαρη
  • το ψωμί χωρίς γλουτένη της επιλογής σας

Εγώ βρήκα στο Botanica την μπαγκέτα της φωτογραφίας που λέγεται Schnitzer gluten free baguette και ήταν πολύ αφράτη και γευστική! Δυστυχώς γράφει ότι μπορεί να περιέχει ίχνη από αυγό στην αγγλική ετικέτα, το οποίο παραδόξως δεν το αναφέρει στην ελληνική ετικέτα! Είναι μια μόνιμη σκέψη αυτή που αναγράφουν στα περισσότερα προιόντα “μπορεί να περιέχει γάλα, γλουτένη, αυγά” και τα λοιπά, αλλά τελικά νομίζω το καλύτερο είναι να φτιάχνεις εσύ όσα μπορείς.

Τέλος πάντων, μπαγκέτα με vegan κοτοπουλάκια πανέ, την τρώς και ξεχνάς ποιός είσαι μέχρι να την τελειώσεις 🙂

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2014

2 thoughts on “Μπαγκέτα με vegan κοτοπουλάκια πανέ

  1. Ναι ρε φίλε (φίλη :)) Χάρμα!! Κρίμα που δεν φτιάχνουν και vegan χωρίς γλουτένη φαγητά, εκτός από τις πατάτες. Πρόταση σερβιρίσματος: τη μπαγκέτα των παιδιών και μία πατάτες από χάρμα. Τις μισές τις βάζεις μες στο σάντουιτς, και τις άλλες μισές τις ψάχνεις γιατί τις έχεις φάει μέχρι να γεμίσεις το σάντουιτς. Το κοτοπουλάκι πανέ είναι θρησκεία!

Drop us a line