Αξιολόγηση Προιόντος: Vegan τυριά Sheese Cheddar

Αξιολόγηση προιόντος:Vegan τυρί Sheese

Πριν από μερικούς μήνες, είχαμε ανέβει Αθήνα και στο Bamboo Vegan  πήρε το μάτι μας τα vegan τυριά Sheese. Όταν το φθινόπωρο, απελπισμένοι για vegan τυρί ψάχναμε στο Ίντερνετ, όλοι λέγανε καλά λόγια για το Sheese αλλά κανείς δεν το έστελνε στην Ελλάδα, και πόσο μάλλον σε ιδιώτες! Οπότε χαρήκαμε πολύ που το βρήκαμε, να ναι καλά ο Φώτης και η Ελισσάβετ που συνεχώς φέρνουν νέα προιόντα στο Bamboo Vegan! Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρώτα το Cheddar with Chives Sheese, και τώρα που ξαναπήγαμε στην Αθήνα δοκιμάσαμε και το Melty Smoked Cheddar Sheese που λιώνει! Έχουν και άλλες γεύσεις, όποιος τις έχει δοκιμάσει ας μας πεί την γνώμη του!

Αξιολόγηση προιόντος:Vegan τυρί Sheese

Αξιολόγηση προιόντος:Vegan τυρί Sheese

Cheddar with Chives Sheese: Εδώ οι απόψεις διίστανται. Στον Τζέικ και στην φίλη μας τη Χαρά άρεσε πάρα πολύ αυτό το τυρί. Μιλάμε εκστασιάστηκαν! Τα συστατικά του πέρασαν τον έλεγχο της Χαράς, άνθισε ένα χαμόγελο στα χείλη τους, λάτρεψαν την μυρωδιά και τη γεύση του. “Σαν εξωτικό, παλιωμένο τσένταρ” ,περιγράφει ο Τζέικ. Εμένα πάλι δεν μου άρεσε. Μου φάνηκε πολύ έντονη η γεύση του, όχι και πολύ πετυχημένος ο συνδυασμός με το chives, και πολύ τυρένιο! Χαρά οι άλλοι που το φάγανε μόνοι τους…Βέβαια εκείνοι προτιμούν και τα πολύ καυτερά, οπότε μάλλον είναι θέμα γεύσης.

Αξιολόγηση προιόντος:Vegan τυρί Sheese

Melty Smoked Cheddar Sheese: Και τώρα τα ωραία. Vegan τυρί με γεύση καπνιστό τσένταρ που λιώνει; ‘Ακου λέει! Ενθουσιαστήκαμε, πρώτα το δοκιμάσαμε χωρίς να το λιώσουμε. Εμένα μου θύμισε κασέρι, χωρίς να είναι πολύ έντονη η μυρωδιά, και η γεύση ήταν αλμυρή, καπνιστή και τυρένια σε βαθμό ανεκτό. Το εξαφανίσαμε! Με τα τελευταία κομματάκια φτάξαμε σάντουιτς χωρίς γλουτένη με λιωμμένο τυρί. Αφήστε το μέσα στο φούρνο μέχρι να λιώσει τελείως, τότε είναι που έχει την καλύτερη γεύση! Πάρα πολύ ωραίο, το προτείνω ανεπιφύλακτα, όπως και τις άλλες γεύσεις Sheese, ο καθένας έχει το δικό του γούστο 🙂

Αξιολόγηση προιόντος:Vegan τυρί Sheese

Έχετε δοκιμάσει το Sheese;

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2014

Drop us a line