Ρομαντικό δείπνο για δύο

Ρομαντικό δείπνο για δύοΑχ ναι, είναι μια εμπορική γιορτή, γεμάτη ακρουδάκια, σοκολάτες και τριαντάφυλλα, την αγάπη τη γιορτάζεις όλο το χρόνο και όχι μόνο μια μέρα και τα συναφή. Μα υπέκυψα στον πειρασμό, προμηθεύτηκα κεράκια και κρασί και μαγείρεψα για τον αγαπημένο μου. Εκείνος βέβαια δεν πολυκατάλαβε γιατί έπρεπε να φτιάξουμε ολόκληρο ρομαντικό δείπνο για δύο, αλλά τί να κάνει; “Happy wife happy life” που λένε και οι Αμερικάνοι!

Ρομαντικό δείπνο για δύο

Κι όμως όταν κάτσαμε στο τραπέζι με το κεράκι και τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας, υπέκυψε κι εκείνος..Του έβαλα και την κασέτα με Τζαζ από το Κασετόφωνο (ήταν οργανωμένο το έγκλημα).Χαρούμενη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είθε να την περάσετε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε!

Για ορεκτικό έφτιαξα μίνι τάρτες με κολοκύθι και καρότο:

Τάρτα με κολοκύθι και καρότο
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για τη συνταγή

Και για το κυρίως πιάτο φτιάξαμε νιόκι με σάλτσα ντομάτας:

Νιόκι χωρίς γλουτένη
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για τη συνταγή

Το δείπνο ολοκληρώθηκε με κέικ σοκολάτας με ρευστή σοκολάτα…

vegan κέικ σοκολάτας με ρευστή σοκολάτα
Κάντε κλικ στη φωτογραφία για τη συνταγή

Είναι όμορφα μια στο τόσο να φτιάχνεις μια σπέσιαλ συνταγή, να ανάβεις ένα κεράκι και να χαλαρώνεις, μαζί με τους αγαπημένους σου και την κατάλληλη μουσική. Να ξεχνιέσαι λίγο και να χαίρεσαι, η ζωή είναι όμορφη με καλή μουσική, καλό φαγητό και καλή παρέα!

2 thoughts on “Ρομαντικό δείπνο για δύο

  1. εκτός από γεύση θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια και για το styling!!! Εξαιρετικές ιδέες παρουσίασης!!! Μπράβο παιδιά!!

Drop us a line